L'Ajuntament de Xirivella critica la falta d'implicació de Foment per a solucionar el problema de suïcidis al pont de l'A-3 a València

Dimarts, 21 Mai 2019 10:13 Escrit per  Publicat en Xirivella-VAL Vist 259 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Xirivella lamenta profundament el nou cas de suïcidi d'una veïna de Mislata ocorregut al pont de l'A-3 a València, corresponent al terme municipal de Xirivella.

 

En paraules de l'alcalde de Xirivella, Ricard Barberà: «Este trist cas ens obliga a, des del consistori, criticar de nou la falta d'implicació per part de Demarcació de Carreteres, que depén del Ministeri de Foment, i recordar la reivindicació per a augmentar l'altura de la barana del pont de manera immediata i urgent, per tal de garantir la protecció necessària al veïnat i evitar desgràcies futures. Continuem i continuarem reivindicant-ho fins que se'ns escolte».

 

La poca altura de la barana del pont impedix que esta actue com a element dissuasori de suïcidis. És per això que l'Ajuntament ha demanat reiteradament a Demarcació de Carreteres augmente l'altura i la seguretat de la barana, tal com es va realitzar a la CV-3661 Mislata – Quart i a CV-36 Torrent – València. 

 

«Mostrem el nostre condol més sincer a la família i amistats de la víctima», finalitza Ricard Barberà, alcalde de Xirivella.

 

 

Informa Nou Horta. Xirivella

 

 

Modificat el Dimarts, 21 Mai 2019 10:14