Michel Montaner és elegit alcalde de Xirivella

Dilluns, 17 Juny 2019 10:03 Escrit per  PSPV-PSOE Xirivella Publicat en Xirivella-VAL Vist 300 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Xirivella ha triat a Michel Montaner com a alcalde de Xirivella gràcies als vots del grup socialista, Podem i Compromís. El grup de Ciutadans s'ha abstingut i no presenta candidatura mentre que el partit popular ha votat al seu propi candidat.

 

En un saló de Plens ple a vessar els regidors i regidors han anat prenent possessió de la seva nova condició i, i després d'això, s'ha procedit a votació secreta a l'elecció de l'alcalde. Michel Montaner ha estat investit amb els vots del grup socialista, Podem i Compromis.Ciudadanos s'ha abstingut i el PP ha votat al seu cap de llista

 

A continuació ha pres la paraula Karin Jansen, representant de Podem, grup que forma govern amb el partit socialista, i s'ha compromès a "seguir el camí iniciat 4 anys enrere i treballar per una Xirivella inclusiva, verd i violeta, amb més qualitat de vida i un govern obert que tinga cura i escolte a la seva gent ". Seguidament, han intervingut la resta de formacions per explicar les línies fonamentals en la qual van a basar la seua tasca d'oposició.

 

Per finalitzar, el ja alcalde, Michel Montaner, ha explicat els aspectes més importants del que serà el govern 2019-2023 en el qual destaca una aposta decidida pel medi ambient, per l'educació, per la sostenibilitat i per una Xirivella compremetida amb un futur millor per a tothom. Montaner ha tornat a allargar-li la mà a Compromís perquè reconsideri la seua postura i forme part del govern.El alcalde ha finalitzat desitjant que l'esperit de la Concòrdia subjacent a l'acord de govern s'estenga a tota la Corporació perquè tots junts siguen capaços de buscar els que els uneix i treballar colze a colze per Xirivella. 

 

 

Informa Nou Horta. PSPV-PSOE Xirivella

 

Modificat el Dilluns, 17 Juny 2019 10:07