Comença la Dipu et Beca 2019 a Xirivella

Dimarts, 16 Juliol 2019 14:13 Escrit per  Publicat en Xirivella-VAL Vist 358 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Un estiu més comença una experiència laboral per a 15 estudiants residents de Xirivella. Hui, l'alcalde de municipi, Michel Montaner, la regidora de Transparència i Informació, Águeda Ferrandis, el regidor de Cultura i Benestar Social, Roberto Romero, i el regidor d'Administració General, Rubén Langa, han donat la benvinguda als becaris que estaran els mesos de juliol i agost treballant a l'Ajuntament. 

 

La corporació els ha rebut i aprofitat l'ocasió per a donar uns consells de cara a estos mesos de treball en l'Administració Pública, a més d'animar-los a plantejar-se objectius i complir-los durant l'etapa estival. 

 

Enguany, gràcies a este programa de la Diputació, s'han oferit beques específiques i de caràcter general per a estudiants de graus universitaris i de cicles formatius, amb una dotació econòmica de 500 € mensuals. Entre els perfils demandats es troben: 

 

CFGS d'Administració de Sistemes Informàtics en xarxes. 1 Beca a informàtica. 

 

CFGM o CFGS de l'àrea administrativa. 8 beques a: 

- Tributs.

- Educació.

- ADL.

- Serveis Socials.

- Cultura.

 

Grau en Informació i Documentació. 1 Beca a la biblioteca.

 

Grau en Gestió i Administració Pública, o CFGM o CFGS de l'àrea administrativa. 1 Beca en el Gabinet d'Informació. 

 

CFGS en Animació Sociocultural i Turisme, o CEFS en Integració Social. 1 Beca en Joventut que prové de les beques genèriques. 

 

Grau en Periodisme. 1 Beca que prové de les beques genèriques. 

 

Grau en Comunicació Audiovisual. 1 Beca. 

 

CFGS en Animació Sociocultural i Turisme, o grau de Mestre en Educació Infantil, o grau de Mestre en Educació Primària en diversos departaments.

 

 

Informa Nou Horta. Xirivella