Cs Xirivella titlla de “desproporcionada” la pujada d'impostos

Dilluns, 21 Octubre 2019 12:57 Escrit per  Cs Xirivella Publicat en Xirivella-VAL Vist 324 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

 El portaveu de Ciutadans (Cs) Xirivella, Enrique Lozoya, ha titllat de “desproporcionada” la pujada d'impostos. El ple ha aprovat augmentar la taxa de residus urbans i l'Impost d'activitats Econòmiques (IAE). Cs ha votat en contra perquè, ha explicat, “en alguns casos l'increment de la taxa de residus urbans va des del 28% al 50%”.

 

Sobre la pujada de l'IAE, ha argumentat, “és poc afavoridora i atractiva per a captar empreses i impulsar el polígon industrial com a motor de dinamització empresarial”.

 

En la mateixa línia, l'edil ha subratllat que “Cs està en contra de pujar impostos perquè perjudica tant famílies com a l'hostaleria, els comerços i els xicotets autònoms”. “És una manera fàcil de recaptar, però espanta a les empreses i comerços que puguen valorar el nostre municipi per a iniciar la seua activitat empresarial”, ha assegurat.

 

Pel que fa a la Inversions Financerament Sostenibles, (IFS), Lozoya ha destacat que Cs s'ha oposat “per no estar d'acord amb la prioritat de la despesa”. “Més d'un milió d'euros que no es destinaran als que realment és necessari: millores en el polígon, seguretat, vehicles policials cardio-protegits, inversions en accessibilitat per als nostres majors i persones de mobilitat reduïda, pavimentació viària i millor il·luminació, entre altres”, ha conclòs.

 

 

Informa Nou Horta. Cs Xirivella

Modificat el Dilluns, 21 Octubre 2019 12:58