Cs Xirivella vota en contra dels pressupostos per “continuistes i desil·lusionants”

Dijous, 27 Febrer 2020 13:42 Escrit per  Cs Xirivella Publicat en Xirivella-VAL Vist 257 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Lozoya Lozoya

El portaveu de Ciutadans (Cs) Xirivella, Enrique Lozoya, ha explicat que “Cs ha votat en contra dels pressupostos de 2020 perquè són continuistes i desil·lusionants”. L'edil ha explicat que “els comptes, acordades pels dos partits que governen, PSOE i Podem Xirivella, al costat de l'oposició lleial de Compromís, no responen a la necessitat real de Xirivella, que necessita créixer econòmicament”.

 

Per a Lozoya, “el municipi necessita inversions en les àrees industrials, projectes orientats a connectar el Polígon de Xirivella amb la V-30; en el comerç local, crear teixit Industrial i solucionar la precarietat del nostre transport urbà ja històrica”. A més, ha argumentat, “els habitants de Xirivella, mereixem que el nostre municipi siga saludable, amb noves mesures en neteja viària i recollida d'estris donant cabuda a la introducció del sistema de Genotipat caní d'ADN per als residus”.

 

“Altres mesures que trobem a faltar són la major captació de subvencions europees, i en definitiva major capacitat de generar ingressos, perquè governar no és només repartir, també cal saber crear riquesa”, ha concretat.

 

Segons el regidor de la formació taronja, “al·legant que el primer són les persones, l'equip de govern respon a una escenificació del pacte del Botànic, però no a les necessitats del nostre municipi”. “En definitiva, velles polítiques i velles solucions”, ha conclòs.