Cs Xirivella proposa la gratuïtat de l'escoles infantils per a la resta de l'any

Dimecres, 15 abril 2020 12:31 Escrit per  Cs Xirivella Publicat en Xirivella-VAL Vist 200 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ciutadans (Cs) Xirivella ha proposat “la gratuïtat de les escoles infantils per a la resta de l'any”, ha destacat el portaveu, Enrique Lozoya, qui també ha explicat que “és necessari un bo escolar de 0-3 anys universal a Xirivella, sense tindre en compte les rendes del 2019, que no es corresponen amb les reals d'aquest any degut a la crisi de la COVID-19”. A més, ha defensat, "la Escoleta Municipal no acaba d'arrancar, per la qual cosa seran les escoles infantils les que suportaran en els seus comptes aquesta pandèmia”.


Segons el regidor, “aquesta és una de les mesures que Cs ha presentat per a pal·liar els efectes econòmics i socials del coronavirus”. Per a Lozoya, “és hora de sumar esforços, aportant mesures útils per als nostres ciutadans, lluny d'interessos partidistes”. Per això, ha assegurat, “manifestem la nostra total disponibilitat de col·laboració a l'equip de govern”.

 

En aquesta línia, el portaveu de la formació taronja ha proposat “l'establiment de WIFI municipal durant la resta de l'activitat docent en aquells domicilis en els quals existisca especial vulnerabilitat per a evitar diferències socials”. “També demanem que l'Ajuntament es coordine amb les farmàcies de Xirivella, per a elaborar un pla de distribució i repartiment de material sanitari com a guants, màscares i hidrogel per a la població”, ha concretat.

 

En matèria econòmica, Lozoya ha declarat que “Cs advoca per la reestructuració del pressupost municipal, que contempla despeses que ara s'entenen superflus, i la utilització íntegra del Fons de Cooperació per a poder auxiliar a empreses, comerciants, autònoms i Pimes de Xirivella”. “Igualment, apostem per la supressió del límit de la previsió d'estabilitat pressupostària, evitant haver de reservar el 20% del superàvit per al pagament de deute”, ha indicat al mateix temps que ha subratllat que “l'equip de govern s'ha compromés a estudiar aquesta proposta”.

 

Informa Nou Horta. Cs Xirivella

Modificat el Dimecres, 15 abril 2020 12:31