Cs Xirivella demana més ajudes per als comerços en considerar insuficients les de l'Ajuntament

Dilluns, 01 Juny 2020 12:38 Escrit per  Cs Xirivella Publicat en Xirivella-VAL Vist 95 vegades
Enrique Lozoya, portaveu Cs Xirivella Enrique Lozoya, portaveu Cs Xirivella

Ciutadans (Cs) Xirivella ha demanat “més ajudes per als comerços en considerar insuficients les de l'Ajuntament”, ha destacat el protaveu, Enrique Lozoya, qui ha assegurat que “la proposta de Cs va més enllà d'un simple sorteig de 30.000 euros entre els comerços de Xirivella que s'adherisquen”.

 

“Cs advoca per, en comptes de fer un sorteig, utilitzar aqueixa quantitat per a incentivar el consum privat”, ha explicat Lozoya, al mateix temps que ha concretat que “el Consistori subvencionaria als consumidors dels comerços de Xirivella, reportant-los la meitat del gastat, de tal forma que si gastes 120 euros, el mínim requerit, l'ajuntament et retorna 60”.

 

D'aquesta manera, ha assegurat, “s'injectaria el doble als comerços sense necessitat d'augmentar la despesa municipal”. Segons ha detallat, “els negocis rebrien els 30.000 euros del pressupost de l'Ajuntament a través dels consumidors més la quantitat privada de cada client”. “Tot això en funció d'unes bases preestablides”, ha matisat l'edil, qui també ha indicat que “Cs va demanar incrementar la quantitat invertida perquè hi ha marge per a retallar en algunes partides dels pressupostos”.

 

A més, ha reclamat, “el segon paquet de mesures d'ajuda a empreses, comerços i famílies ja, no al setembre com vol el govern”. “No es poden obtindre resultats extraordinaris adoptant mesures ordinàries”, ha advertit.

 

En la mateixa línia, ha explicat l'edil, “Cs entén que el pressupost de Xirivella és limitat, però és factible utilitzar recursos públics, que no sempre han de ser econòmics, per a promoure el consum local”. Lozoya ha posat com a exemple “oferir bons de piscina d'estiu, obres de teatre i cinema, lloguer de pistes de paper i tennis,...a aquells veïns que gasten 100 euros en el comerç local”.

 

Informa Nou Horta. Cs Xirivella

Modificat el Dilluns, 01 Juny 2020 12:39

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.