Discema rep la insígnia municipal de l'Ajuntament de Xirivella per les seues accions solidàries contra la COVID-19

Dimarts, 07 Juliol 2020 11:35 Escrit per  Discema Publicat en Xirivella-VAL Vist 253 vegades

L'Ajuntament de Xirivella va homenatjar dijous passat en un acte públic a les víctimes de la COVID-19 en un esdeveniment auster i senzill, amb assistència d'unes 90 persones amb butaca preassignada. L'acte, organitzat sobre l'esplanada consistorial a última hora del dia, va servir també per a reconéixer les accions solidàries realitzades durant el confinament i significar el paper dels col·lectius que van treballar en primera línia de foc durant els moments més durs de l'emergència sanitària. El minut de silenci i l'actuació d'un trio de violins i contrabaix del Cercle Instructiu Musical van afegir emoció i solemnitat a la trobada.

 

En aquesta cerimònia, Discema va rebre la insígnia municipal per la seua col·laboració amb els col·lectius essencials i vulnerables durant la crisi sanitària fruit de la pandèmia. Aquesta col·laboració, al costat d'Aigua Lanjarón, va ser dirigida al Centre de Salut, Protecció Civil, Creu Roja, Policia Nacional, Policia Local i Serveis Socials de Xirivella, municipi on Discema té la seua seu social. Va consistir en el lliurament de més de 10.500 botelles d'aigua de 0,5 l en les etiquetes del qual es representa visualment als principals col·lectius essencials i vulnerables, acompanyades del text #GRÀCIES. D'aquesta manera, la distribuïdora valenciana posa de manifest que el seu compromís amb la societat continua més forta que mai.

 

«Sabem que això no ha acabat encara, però no volem que el temps desdibuixe i condemne a l'oblit el que s'ha fet fins ara. Heu fet coses que quedaran per sempre en la memòria col·lectiva», va referir l'alcalde de Xirivella, Michel Montaner, en un breu discurs abans de fer lliurament de la insígnia municipal.

 

Informa Nou Horta. Xirivella

Modificat el Dimarts, 07 Juliol 2020 11:38