Cs Xirivella demana a l'Ajuntament que intente arribar a acords amb els sindicats policials

Divendres, 29 Gener 2021 14:28 Escrit per  Publicat en Xirivella-VAL Vist 174 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El portaveu de Ciutadans (Cs) Xirivella, Enrique Lozoya, ha demanat a l'equip de govern que “intente arribar a acords amb els sindicats policials”. “No podem estar sempre pledejant, amb diverses sentències condemnatòries ja, sense procurar evitar-ho d'alguna manera”, ha argumentat.


“No entenem que els sindicats policials vulguen acordar i el consistori es negue”, ha declarat Lozoya, qui ha advertit que “per a enguany ja estan pressupostats 100.000 euros per a despeses judicials i podria ser insuficient si seguim per aquesta via de confrontació”.


Segons l'edil de la formació taronja, “en el procés sobre les hores nocturnes dels policies, que encara que només ho ha reclamat un agent, afecta a 10, una sentència condemnatòria podria suposar 500.000 euros per a les arques municipals”. Per això, ha insistit, “demanem a l'equip de govern que recapacite, rectifique i dialogue”.


D'altra banda, Lozoya ha enlletgit que “no s'haja procurat la corresponent formació a la policia sobre l'ús dels aparells de cardioprotecció. “Aquest és el motiu pel qual, sorprenentment, en l'actualitat, cap dels vehicles policials de Xirivella compta amb aquest dispositiu”, ha lamentat.

 

Informa Nou Horta. Cs Xirivella

Modificat el Divendres, 29 Gener 2021 14:29