Albal modernitza el seu mercat amb una reforma que finalitza aquesta setmana i que potencia el xicotet comerç

Dimarts, 28 Agost 2018 14:52 Escrit per  Publicat en Albal-VAL Vist 147 vegades

L'Ajuntament d'Albal a través de la Regidoria de Promoció Econòmica ha invertit un total de 31.609 € en la modernització del seu mercat municipal amb una reforma integral que millora la seua imatge. Mitjançant aquesta iniciativa, l'administració local permet potenciar el xicotet comerç de proximitat enfront de les grans superfícies.

L'alcalde d'Albal, Ramón Marí, ha visitat les obres acompanyat de la regidora de Promoció Econòmica, Pilar Loeches. Marí ha assegurat que “modernitzar el mercat era necessari per a dotar als nostres comerciants de la millor eina per a poder impulsar el comerç local”.

Aquesta remodelació implica la demolició de la zona central del Mercat sense ús en l'actualitat i en un estat bastant deteriorat, que permet l'ampliació del seu espai interior. Així mateix es rehabilitaran determinades zones, reparant desperfectes i es realitzarà un embellecimiento dels seus murs. Es deixaran en la zona central connexions de llum i aigua per a poder instal·lar llocs quan així es requerisca.

Amb aquesta ampliació d'espai el Mercat podrà albergar en el seu interior diverses activitats que dinamitzen el comerç local com a fires, outlets, promocions comercials, activitats culturals... A més ampliarà el seu horari. De dilluns a divendres, matins i vesprades, i dissabtes, matí.

El nou Mercat Municipal d'Albal potenciarà productes de proximitat, procedents d'agricultura ecològica i de quilòmetre 0. Facilitant el contacte agricultor i venedor, i fomentant l'economia local. L'associació de productors ecològics d'Albal podran donar-se a conèixer i fer que el seu producte arribe a tota la població.

Finalment aquesta iniciativa innovadora ofereix una nova imatge del tradicional Mercat Municipal d'Albal, convertint-ho en un espai funcional i adequat a les necessitats actuals, que permetrà la reactivació comercial de la zona, cercant a més atraure a un públic més jove que socialment no està acostumat als xicotets mercats.

 

Informa Nou Horta. Albal

Modificat el Dimarts, 28 Agost 2018 14:53

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.