Albal reforma el seu centre de salut per a ampliar per a millorar l'atenció sanitària

Dilluns, 14 Gener 2019 10:38 Escrit per  Publicat en Albal-VAL Vist 116 vegades

Albal ha iniciat les obres de reforma en el seu centre de salut per a ampliar l'atenció sanitària. Amb aquesta reforma s'està dotant de més sales per a poder comptar amb més mèdics d'atenció tant de família com d'alguna especialitat.

 

Les obres consisteixen a modernitzar tot el centre, amb una nova zona d'atenció al públic, canvi del xapat de les consultes i ampliació amb l'obertura d'una nova consulta. D'atenció al públic es disposa de cinc persones, una d'elles només per a agafar el telèfon durant tot el temps.

 

Les obres arriben després de la reunió mantinguda per l'alcalde d'Albal, Ramón Marí, i la regidora de Sanitat, Pilar Loeches, amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló. En la mateixa l'alcalde va demanar que a l'espera de la construcció d'un nou centre de salut, que és la principal reivindicació municipal, disposar de mesures que milloren l'atenció sanitària. El centre de salut compta amb atenció contínua de 8 del matí a 8 de la vesprada, i disposa de 7 facultatius, 7 ATS i cinc administratius. Ara amb l'arribada del nou metge d'atenció primària es milloren els temps d'atenció.

 

En la reunió amb Sanitat l'Ajuntament també se li trasllade a Sanitat la necessitat de disposar de més facultatius i que en el futur es puga disposar d'atenció continuada. Entre les peticions que s'ha donat ja la resposta per part de Sanitat que ja enviarà un nou metge de família una vegada finalitzen les obres d'ampliació.

 

D'aquesta manera, es reduirà el ràtio de pacients per metge de família i per tant es millorarà el servei d'atenció primària en el municipi. Entre les peticions que continuarà reivindicant Albal davant la conselleria de Sanitat és disposar d'una treballadora social, una malalta i una pediatra més. 

 

 

Informa Nou Horta. Albal

Modificat el Dilluns, 14 Gener 2019 10:39

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.