Albal ret homenatge al Policia Local, José Alfonso Ruiz, per la seua jubilació, després de 42 anys de servei

Dimarts, 22 Gener 2019 12:53 Escrit per  Publicat en Albal-VAL Vist 144 vegades

Albal ha retut homenatge al Policia Local José Alfonso Ruiz que, amb 64 anys d'edat es jubila després de dedicar 42 anys, tres mesos i vuit dies a la seguretat del municipi. La celebració va tindre lloc divendres passat, en un conegut restaurant de la localitat i va comptar amb la presència de l'alcalde, Ramón Marí, del regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Tarazona, i agents del cos de la Policia Local. 

 

J. Alfonso Ruiz va nàixer a Albal, poble en el qual ha desenvolupat la seua professió com a agent policial des del 24 de juliol de 1976. marxa satisfet amb el treball fet, “em porte més moments bons que dolents”, remarca. El Policia manifesta que Albal és un poble segur i que està, “en bones mans, amb les companyes i companys que, dia a dia, vetlen per la seguretat de la ciutadania. Us desig el millor”, els va dir emocionat. 

 

L'agent rebia una placa de mans de l'alcalde qui va agrair els serveis prestats a Albal durant aquests anys. “És molt important el treball que realitzeu els policies al poble. Espere que la vida et permeta gaudir del temps lliure després de la teua jubilació”. 

 

 

Informa Nou Horta. Albal

Modificat el Dimarts, 22 Gener 2019 12:57

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.