La Policia Local d'Albal s'acomiada d'Enrique Castillblanques per la seua jubilació

Dilluns, 08 abril 2019 11:40 Escrit per  Publicat en Albal-VAL Vist 67 vegades

Després de 41 anys de servei en la Policia Local d'Albal, Enrique Castillblanques es jubila als 63 anys. L'agent va començar a vetlar per la seguretat d'aquest poble l'1 de setembre de 1978 i ara marxa amb quantitat de records i vivències. “Cal donar pas als companys joves”, va dir en el menjar de comiat que va celebrar al costat de la plantilla de la Policia Local i l'edil de Seguretat Ciutadana, Ramón Tarazona. “Què mai deixen de ser com són”, ha assenyalat Castillblanques. 

 

Després de fer el servei militar, va aprovar la plaça per a entrar en la Policia Nacional i ho van destinar al País Basc, va viure els anys de màxima convulsió en el nord d'Espanya, pel terrorisme i, quan va tenir oportunitat va tornar a casa amb una plaça a Albal, on ha treballat fins hui i on viu. És natural del Picazo (Conca) i fill de militar. El temps que ara li proporciona la seua jubilació el dedicarà primer a la seua família i als seus néts. 

 

 

Informa Nou Horta. Albal

Modificat el Dilluns, 08 abril 2019 11:41

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.