Educació habilita una aula de 2-3 anys, per al pròxim curs, en el col·legi Sant Blas d'Albal

Dijous, 18 abril 2019 11:18 Escrit per  Publicat en Albal-VAL Vist 134 vegades

 

La Conselleria d'Educació ha habilitat una aula de xiquets i xiquetes de 2-3 anys, que es desenvoluparà el pròxim curs 2019-20 en el col·legi Sant Blas. Així ho ha notificat el Director General de Política Educativa, Luis Santiago Estañán, a l'Ajuntament d'Albal que presideix Ramón Marí. 

 

L'aula acollirà a 18 alumnes, aquestes places, al costat de les altres 60 que ofereix l'Escola Municipal Nino’s d'Albal i permetrà que, 78 xiquets i xiquetes –nascuts en 2017- puguen estudiar gratuïtament el pròxim curs escolar. 

 

La regidora d'Educació, Melani Jiménez, ha celebrat aquesta decisió i ha explicat que l'aula comptarà amb un docent i un educador, despeses que seran a càrrec de la Conselleria al costat del mobiliari. “Les obres d'adaptació de la nova classe de 2-3 anys en el Sant Blas haurà de fer-les l'ajuntament i estaran acabades per a l'inici del pròxim curs lectiu”, ha explicat l'edil. 

 

Els pares i mares interessats en l'escolarització, podran fer-ho en el període comprès entre el 9 i el 17 de maig. 

 

 

Informa Nou Horta. Albal

 

Modificat el Dijous, 18 abril 2019 11:22

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.