Albal destina més de 160.000 euros al foment d'ocupació

Dilluns, 03 Juny 2019 10:35 Escrit per  Publicat en Albal-VAL Vist 64 vegades

Aquest exercici 2019, l'Ajuntament que presideix Ramón Marí destinarà 161.806,79€ al foment i creació d'ocupació a través de diferents programes destinats a aquest efecte. La setmana passada set persones van signar un contracte laboral temporal per a l'execució d'obres i serveis municipals, en qualitat de peons múltiples i tres oficials de pintura, obra i un conductor. S'incorporaran el pròxim 3 de juny i acabaran al setembre. 

 

El passat 2018 el consistori va emprar a un centenar de persones a través dels diferents programes de generació d'ocupació, 25 van ser a través del programa Albal Inclou, altres vuit van participar en el EMCORD i EMCORP, gràcies a la subvenció atorgada per la Conselleria d'Economia i que va ascendir quasi als 100.000 euros. A més molts joves han tingut les seues primeres experiències laborals a través dels programes EMCUPU, EMPUJU o la Dipu et beca. 

 

L'atur ha baixat en mil persones, des de 2013, aquest va exercir es va tancar amb 2.186 aturats. La xifra més actual és la registrada a l'abril d'enguany, amb 1.274 aturats -dels quals 777 són dones i 497 homes-, per la qual cosa la desocupació ha baixat en 912 persones, en els últims sis anys. 

 

 

Albal també millora les àrees industrials

El municipi millorarà i modernitzarà el sector industrial UE14, un polígon de 106.500 metres quadrats, el projecte dels quals començarà a executar-se al setembre i estarà conclòs al novembre d'aquest mateix any. L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit a l'Ajuntament d'Albal una subvenció de 119.999,40 euros que es destinarà a aquest projecte. Les obres consisteixen a la urbanització del vial localitzat en el límit nord de la Unitat d'execució 14 i permetran, entre altres actuacions, connectar aquesta zona industrial, amb l'Avinguda Pare Carlos Ferris i la futura estació de tren d'Albal, les obres del qual ja han sigut licitades per ADIF i que estaran concloses en 2020. 

 

Segons l'alcalde, Ramón Marí, gràcies a aquesta intervenció, “convertirem aquesta zona empresarial en un espai accessible i atractiu per a impulsar nous projectes que generen treball i dinamitzen la nostra economia local”.

 

 

Informa Nou Horta. Albal

Modificat el Dilluns, 03 Juny 2019 10:37

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.