L'Ajuntament d'Albal no tanca per vacances

Dimecres, 21 Agost 2019 12:39 Escrit per  Publicat en Albal-VAL Vist 213 vegades

 

L'estiu és sinònim de descans i vacances, però l'Ajuntament d'Albal contínua amb un caràcter actiu tot i la temporada estival. El consistori municipal -presidit per Ramón Marí-, segueix treballant a favor de la població, oferint així els millors serveis a la ciutadania.

 

Entre els treballs que s'estan duent a terme i aprofitant l'aturada lectiu, hi ha el manteniment i renovació de diversos col·legis municipals, com és el cas del CEIP Joan Esteve Muñoz. El col·legi albalenc de primària es troba dins el programa EDIFICANT de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports, el que ha permès realitzar una inversió de 130.000 euros que ja s'ha traduït en canvis en les fusteries exteriors i interiors del centre i està prevista la construcció d'un nou gimnàs. De la mateixa manera, durant el mes d'agost també s'han adjudicat la contractació de les empreses concessionàries corresponents per a la millora en el sistema de calefacció i reforma dels lavabos de l'edifici de primària del Joan Esteve.

 

Pel que fa a Educació, un altre dels centres en què també s'ha realitzat un rentat de cara, ha estat l'Escola Municipal Infantil Nino 's Albal. Aquest projecte, que ha tingut un cost de 38.000 euros i que s'ha

llevado a terme gràcies al 'Pla de manteniment d'escoles' de la Diputació de València, ha permès fer una reforma completa d'aules, banys, així com també la col·locació d'un canaló i una millora del magatzem i l'espai confrontant per evitar les inundacions en les temporades de pluja.

 

Seguint amb el seu compromís pel medi ambient, l'Ajuntament d'Albal també ha incorporat recentment a la Brigada Municipal d'Obres un vehicle elèctric (26.000 euros) que no consumeix cap tipus de combustible i que ajuda així a tenir cura de l'ecosistema. Una mesura que s'espera incorporar a més serveis de l'administració local-.

 

I el mes d'agost també resulta ser el moment idoni per posar la vista al futur del municipi. El consistori continua avançant en futurs projectes com la construcció del carril bici entre el sector 2.A i la rotonda de Santa Anna, així com també la millora, modernització i dotació d'infraestructures a la UE 14. Tots dos projectes d'obra, que es preveu que estiguin finalitzats abans d'acabar l'any 2019, ja estan publicats a la plataforma de contractació per a la seva adjudicació durant el mes de setembre.

 

 

 Informa Nou Horta. Albal

Modificat el Dimecres, 21 Agost 2019 12:53

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.