Albal millora el camí de la Marjal

Dilluns, 02 Setembre 2019 09:42 Escrit per  Publicat en Albal-VAL Vist 98 vegades

Les obres del camí de la Marjal que discorre per Albal estan a punt de concloure. L'alcalde del municipi, Ramón Marí, al costat de l'arquitecte municipal, Marcelo García, han visitat aquest matí els treballs per a conèixer com va quedant el projecte que ha consistit en el "bacheo" i repavimentació de dos trams de l'esmentada zona que suma una superfície total de 3.464 metres quadrats. El pressupost d'execució ha sigut de 53.209,06 €, unes obres que han sigut finançades amb el Pla de camins i vials de la Diputació de València. 

 

Ramón Marí explica que aquesta és l'entrada principal per al 90% dels agricultors d'arròs que tenen camps en la Marjal i que no s'havia millorat des de fa més de 20 anys, “era necessari repavimentar aquest camí que connecta amb la Marjal d'Albal, Catarroja i l'Albufera”. Les obres finalitzaran la setmana que ve, abans que comence la imminent sega de l'arròs en la zona.

  

 

Informa Nou Horta. Albal

Modificat el Dilluns, 02 Setembre 2019 09:45

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.