Albal iniciarà la construcció d'un nou carril bici

Dimarts, 08 Octubre 2019 12:04 Escrit per  Publicat en Albal-VAL Vist 243 vegades

L'Ajuntament d'Albal iniciarà aquest novembre les obres de construcció d'un nou carril bici que tindrà quasi 800 metres de recorregut que se situa entre el sector 2A i la rotonda d'accés a Santa Anna (coneguda com La Trilladora) i que permetrà la connexió amb el ja existent i que puja fins a Santa Anna. Es tracta de la primera fase del projecte de mobilitat l'objectiu final de la qual serà aconseguir la connexió amb el carril bici intercomarcal desenvolupat al costat de la Plataforma de l'AVE i que discorre des de Picassent i Alcàsser fins als nuclis urbans de Torrent i Picanya.

 

Aquest divendres es va adjudicar la primera fase del projecte a l'empresa Rande Arquitectura i Enginyeria de la Construcció SL per un import pròxim als 143.000 euros. Abans que acabe l'any, els veïns i veïnes podran gaudir del carril bici

 

Albal acabarà la legislatura amb sis quilòmetres de carril bici ja que l'equip de govern que presideix Ramón Mari preveu la construcció de tres mil metres durant els tres pròxims anys que se sumaran als tres existents i que discorren per tot el terme. Cal assenyalar que el projecte de construcció de la nova estació de tren, les obres del qual començaran abans que finalitze enguany i que seran una realitat abans d'esgotar el mandat, porta aparellat la creació d'un carril bici que unirà el poble, des de l'Avinguda Pare Carlos Ferris amb la zona ferroviària.

 

Un dels compromisos que va adquirir el govern local en campanya electoral va ser el de “continuar fomentant la mobilitat sostenible és un dels nostres objectius i així ho arreplega el nostre Pla de mobilitat que vam presentar l'any passat”, explica l'alcalde. Aquesta manera de construir la ciutat ha sigut premiada per la Generalitat Valenciana, en la Setmana Europea de Mobilitat ha concedit el Primer Premi a Albal per la semipeatonalització del barri antic.

 

 

Els carrils bici, una demanda ciutadana

La creació de carrils bici a Albal ha sigut també una demanda ciutadana, en l'últim procés de participació “Fem Poble” que es va fer en 2018, els veïns i veïnes el van proposar majoritàriament. 

 

 

Informa Nou Horta. Albal

Modificat el Dimarts, 08 Octubre 2019 12:06

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.