El col·legi Juan Esteve d'Albal estrenarà gimnàs després de més 40 anys de vida

Dilluns, 24 Febrer 2020 12:57 Escrit per  Publicat en Albal-VAL Vist 119 vegades

El col·legi Juan Esteve d'Albal comptarà amb un gimnàs abans que finalitze l'any. Després de més de 40 anys de vida, el centre que dirigeix Pere Ruiz podrà comptar amb aquest nou edifici per a la realització de les seues activitats esportives. Es tractava d'una reivindicació històrica d'un dels col·legis més antics de la localitat la primera promoció de la qual es va graduar en els anys 1997-78 i on actualment cursen 400 alumnes. Així ho ha explicat aquest matí el seu director qui valora de manera molt positiva la creació d'aquest nou espai que disposarà a més de vestuaris i zones per al magatzematge i que acabarà amb l'existència de l'aula prefabricada que complia algunes d'aquestes funcions. “No sols guanyem en qualitat i benestar per al desenvolupament de les disciplines esportives sinó que el col·legi millorarà la seua estètica en suprimir el barracó que servia per a emmagatzemar material escolar”, ha remarcat.

 

La signatura de l'acta per a l'inici de les obres ha tingut lloc aquesta setmana entre l'alcalde Ramón Marí i Ravi Obres Transports i Excavacions, l'empresa que executarà els treballs en un termini aproximat de sis mesos. La inversió del projecte supera els 600.000 euros que seran sufragats gràcies al Pla Edificant de la Conselleria d'Educació.

 

El gimnàs es construirà utilitzant una part del pati del centre, en una superfície de 411 metres quadrats. L'edifici disposarà d'una pista exterior coberta, zona de vestuari i condícies, un despatx-vestuari per al professorat, zona de magatzematge per a les activitats previstes en aquest espai i un quart d'instal·lacions.

 

Informa Nou Horta. Albal

Modificat el Dilluns, 24 Febrer 2020 13:02

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.