Alcàsser inaugura la seua temporada de piscines amb un nou parc d'aigua sense profunditat per als més xicotets

Dimecres, 19 Juny 2019 11:48 Escrit per  ISABA Publicat en Alcàsser-VAL Vist 245 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Poliesportiu Municipal d'Alcàsser ha inaugurat aquest dissabte la temporada de piscines amb una novetat per als més xicotets i les seues famílies. Un parc de jocs d'aigua segur i accessible, en un espai sense profunditat, amb quantitat d'elements interactius, de moviment i amb molta aigua. 

 

Un parc completament personalitzat que reuneix jocs de sòl amb eixides suaus d'aigua i de poca altura per a bebès en companyia de les seues famílies, i altres estructures més grans per a xiquets més majors, de manera que puguen moure's lliurement sense risc i gaudir de les primeres sensacions d'un parc aquàtic. En aquest espai trobaran un vaixell pel qual lliscar-se, granotes i altres elements que llancen aigua, i una caseta en la qual és impossible no gaudir jugant amb aigua. A més, diversos fanals que són en realitat poals d'aigua que bolquen suaument sobre el parc de forma inesperada. 

 

Aquest parc d'aigua sense profunditat, denominat Splashpark, és la proposta d'oci infantil que complementa des d'aquest estiu les piscines de bany del poliesportiu. És la primera zona de jocs per a famílies amb xiquets xicotets en el recinte, i substitueix a l'anterior piscina de xipollege del poliesportiu.

 

Una zona d'oci on prima la seguretat

L'Ajuntament d'Alcàsser ha apostat per aquesta solució de parc d'aigua sense profunditat per la seguretat que brinda a les famílies. La falta de profunditat evita molts riscos d'ofegament i derivats. A més, l'espai compta amb un paviment de cautxú de seguretat, una solució amortiguant, agradable al tacte, que no esvara amb l'aigua i que evita l'aparició de bacteris per la humitat. Aquest parc d'aigua compta amb el seu propi sistema hidràulic i de depuració que recircula l'aigua cada 30 minuts, garantint la seua qualitat i salubritat.

 

De l'execució d'aquest Splashpark, des de l'obra civil a la instal·lació dels jocs, s'ha encarregat l'empresa valenciana Isaba, especialista en projectes personalitzats d'oci aquàtic en família.

 

 

Informa Nou Horta. Alcàsser

Modificat el Dimecres, 19 Juny 2019 11:52