Alfafar ja està preparat per a acollir les diferents campanyes comercials

Divendres, 24 Novembre 2017 16:30 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 353 vegades

Des de l'àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Alfafar i en col·laboració amb la regidoria de Comerç s'ha dut a terme una reunió informativa amb els i les responsables dels establiments de la localitat per a preparar les futures campanyes comercials.

La seguretat tant del personal dels establiments com de les i els clients és la principal premissa de les campanyes que es duran a terme des de Seguretat Ciutadana. Es duran a terme operatius d'especial intensitat tant en les xicotetes i mitges empreses del municipi com en la zona comercial, perquè les diferents campanyes es desenvolupen amb normalitat.

S'han preparat torns especials en les hores dels tancaments dels comerços per a evitar furts o robatoris, patrulles en les principals hores d'afluència i control i fluïdesa del tràfic per a evitar cues i esperes.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar es vol donar seguretat a totes les persones que tant en el Black Friday, com a campanya de Nadal, Reyes o Rebaixes, vagen a comprar a Alfafar, en qualsevol dels seus establiments. Tots els operatius policials treballen sota la premissa de mantenir la seguretat de comerciants i clients.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 24 Novembre 2017 16:31

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.