Alfafar rebrà més de 3 milions d'euros per a invertir en els seus centres educatius

Dimecres, 18 Juliol 2018 08:27 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 131 vegades

El ple d'Alfafar va aprovar per unanimitat la recepció de les subvencions del pla Edificant de la Generalitat per a la remodelació dels centres educatius CEIP La Fila i CEIP Orba, amb ajudes d'1.039.570,28€ i 1.405.190,3€ respectivament que sumats als del CEI Rabisancho i l'IES 25 d’Abril sumen una quantia de 3.345.662,06€. 

El Ajuntament d’Alfafar ha acceptat la delegació de les competències de Conselleria per a desenvolupar i escometre les actuacions necessàries i previstes en els diferents centres.

En el cas del CEIP Orba es realitzaran actuacions de millora en l'edifici de secretaria, en l'edifici principal, en el de Moncloa, en el d'infantil, en el pati i el gimnàs. Pel que fa al CEIP La Fila, rebrà escomeses en la caldera, adequació en el sistema de calefacció, en els finestrals, la climatització, s'instal·larà un ascensor i en el pavelló esportiu del centre.

La resolució d'aquestes subvencions és rebuda pel Ajuntament d’Alfafar com a aigua de maig ja que podrà posar solució a les deficients condicions en les quals es troben els centres educatius de la localitat. Des del consistori sempre s'ha barallat per tenir unes instal·lacions educatives dignes en les quals l'alumnat puga formar-se, créixer i desenvolupar-se de manera correcta i aquesta resolució és la recompense a tot el treball exercit pel municipi d'Alfafar durant aquests anys en els quals s'ha demandat l'adequació dels diferents centres de la localitat.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimecres, 18 Juliol 2018 08:30

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.