Més de 100 menors participen en el programa “Estiu Lúdic” d'Alfafar

Dimarts, 24 Juliol 2018 12:11 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 196 vegades

“El projecte “Estiu Lúdic”, és un projecte socioeducatiu que pretén oferir alternatives d'oci municipal per a menors d'entre 3 i 16 anys amb els quals s'està seguint algun tipus d'intervenció o seguiment des d'algun dels programes de Serveis Socials, adaptant-se al període estival i amb una metodologia lúdica i participativa. En aquesta sisena edició del projecte, i com a novetat pel que fa a altres estius, es realitzarà en un sol centre que serà l'Escola d'Adults d'Alfafar i són beneficiaris al voltant de 100 menors.

En aquesta nova edició, el projecte “Estiu Lúdic” consolida els bons resultats obtinguts en anys anteriors, tant en l'ampliació del projecte al mes de juliol, com la seua cobertura i prestacions, incloent el servei de menjador escolar i desdejuni, així com ampliant la programació d'activitats lúdiques i festives. El contingut temàtic que condueix i articula la programació de tallers i activitats al llarg del projecte versarà sobre la diversitat cultural i es realitzaran a més eixides a piscines, a la platja, visita a les instal·lacions d'Arròs Tartana, l'imprescindible “Plenari Lúdic”, cinefórums i una exposició fotogràfica i de dibuix que duran a terme els propis menors, sense oblidar del festival de finalització de projecte que es realitzarà el 30 d'agost en la sala Ventura Alabau al que es convida a menors i famílies a participar.

Aquesta iniciativa reafirma el compromís de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar amb la seua ciutadania atenent a una necessitat familiar latent en la societat d'avui dia, oferint un servei a les famílies perquè els pares i mares puguen exercir la seua activitat laboral diària sense sobrecarregar a altres familiars mentre se'ls ofereix als i les menors activitats d'entreteniment i a l'aire lliure però mai sense deixar de costat la seua formació com a persones”.

 

informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 24 Juliol 2018 12:13

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.