Alfafar inicia els treballs de reparació del camí Rabisancho

Divendres, 31 Agost 2018 13:31 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 218 vegades

L’Ajuntament d’Alfafar ha iniciat les obres de reparació i manteniment del camí Rabisancho aprovades el passat 2 d'agost. Amb un pressupost de 57.513,16 €, els treballs inclouen accions per a la reparació dels danys causats per la pluja i el temporal, la millora de les condicions del camí, així com per a la prevenció de futurs desperfectes. 

Entre les actuacions que planteja el projecte per a la rehabilitació i reparació del camí, s'arreplega el buidatge i la neteja de la zona erosionada per l'aigua, les pluges i el vent. Quant a la prevenció de futurs danys, es construirà una barrera amb pedres d'escullera en la zona externa del camí per a evitar l'erosió de la part baixa de la calçada i, d'aquesta forma, prevenir futures foradades sota la mateixa i possibles enfonsaments de les zones afectades.

Així mateix, les obres de millora, que es preveuen que concloguen a la fi del mes de setembre, també plantegen l'aplanat i l'adequació de la carretera per a facilitar el pas de vehicles agrícoles.

Amb aquesta mesura supervisada per les àrees d'Urbanisme i Medi ambient, l’Ajuntament d’Alfafar torna a mostrar el seu compromís amb l'arranjament, el manteniment i la conservació dels camins rurals del terme municipal de la localitat, tant per a l'ús d'agricultors com de tota la ciutadania d'Alfafar.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 31 Agost 2018 13:33

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.