Alfafar continua amb la seua campanya de conscienciació sobre residus

Dimecres, 28 Novembre 2018 14:42 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 227 vegades

Continuant amb el seu esforç en comunicació i en el foment de la coresponsabilitat per a mantindre un municipi més net i més amable per a tota la ciutadania, l’Ajuntament d’Alfafar està duent a terme la pintura de les illetes dels contenidors soterrats per a incrementar la seua visibilitat i facilitar així el correcte tractament dels residus. 

D'aquesta forma, es millorarà el reconeixement dels diferents tipus de depòsits de residus (orgànic, paper i cartó, vidre, plàstics i envasos) amb l'objectiu d'implicar les veïnes i els veïns d'Alfafar en la rellevant tasca de reciclar posant a la seua disposició tots els mitjans per a un ús correcte i respectuós amb el medi ambient dels residus generats en el municipi. 

La consigna “Alfafar net és cosa de tots” se suma a altres actuacions de conscienciació i comunicació que ha posat en marxa l’Ajuntament en les últimes setmanes en les quals advoca per una responsabilitat compartida per a la neteja i preservació dels espais urbans, el mobiliari i les zones verdes o d'oci de la localitat. 

Així, es va repartir un tríptic informatiu que arreplega les directrius respecte al tractament d'orines i excrements de les mascotes en la via pública i els horaris de depòsit i recollida d'estris. A més, es van instal·lar nous senyals en les quals s'insta a la ciutadania, que faça ús dels parcs, places i zones d'oci, a complir una sèrie de recomanacions mínimes per a respectar tant l'entorn com a la resta d'usuaris de la zona, entre elles, garantir l'espai lliure de fums, evitar l'excés de soroll en les hores de descans o depositar els residus en els contenidors. 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimecres, 28 Novembre 2018 14:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.