5 alumnes i alumnes del curs d'atenció al client en restauració de l'ADL Alfafar aconsegueixen ocupació

Dimecres, 30 Gener 2019 13:36 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 90 vegades

L'Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament d’Alfafar ha fet lliurament avui dels diplomes del curs gratuït d'atenció al client en restauració en un acte celebrat en el Saló de Plens del consistori, un curs amb el qual l'agència local compleix un els seus compromisos amb la ciutadania de la Carta de Serveis 2018.

 

Els nou alumnes en situació de desocupació i empadronats a Alfafar, dues dels requisits d'inscripció, han rebut el diploma per part de l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, qui durant l'acte ha conversat amb les i els alumnes sobre les seues experiències durant el període de pràctiques i els ha felicitat pel seu esforç.

 

Les i els veïns interessats a desenvolupar la seua trajectòria laboral en l'àmbit de la restauració han pogut rebre formació durant els mesos d'octubre i novembre en continguts relacionats amb l'atenció al client com la identificació dels tipus de client, les tècniques de venda d'aliments i begudes i el coneixement i aplicació de les normes vigents en qualitat higiènic-sanitària, així com en habilitats socials, com l'empatia, assertivitat i resolució de conflictes, i la cerca activa d'ocupació amb la realització de sessions dedicades a l'elaboració d'un itinerari personalitzat d'inserció per a cada alumne en el qual s'inclouen mesures, estratègies i eines per a aconseguir emprar-se.

 

A més, el curs, que inclou un període de Pràctiques No Laborals en diferents establiments de restauració d'Alfafar, entre ells Carrefour, 100 Montaditos, Pomodoro o Ikea, ha possibilitat la contractació de cinc dels alumnes per part de les empreses després de la realització de les pràctiques. Una inserció laboral que suposa un dels objectius principals de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) de l’Ajuntament d’Alfafar, servei municipal encarregat de l'orientació laboral de les i els veïns i de la difusió i assessorament dels comerços locals.  

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

 

 

 

 

Modificat el Dimecres, 30 Gener 2019 13:38

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.