Oberta la presentació de candidatures per a la XIII edició de “Alfafar en Igualtat”

Dilluns, 18 Febrer 2019 10:59 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 77 vegades

L'Espai d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alfafar ha iniciat els preparatius de la XIII edició dels reconeixements “Alfafar en Igualtat” amb els quals la regidoria d'Igualtat dl Ajuntament premia la labor, trajectòria i aportació a la lluita per la igualtat de gènere tant de dones com d'entitats o associacions del municipi. Fins al pròxim 22 de febrer podran presentar-se en el Servei d'Atenció Ciutadana (SAC) de l’Ajuntament i en l’Espai d’Igualtat les sol·licituds de candidatura a les diferents categories dels reconeixements.

 

Com en anteriors edicions, les bases dels reconeixements de “Alfafar en Igualtat” arrepleguen tres categories de caràcter individual, “Empresària Familiar 2019”, “Emprenedora i empresària de l'Any” i “Dona Rellevant d'Alfafar 2019”, i dos reconeixements a entitats que fomenten la igualtat de gènere i d'oportunitats entre treballadores i treballadors, “Entitat Rellevant d'Alfafar 2019” i “Empresa amb polítiques d'Igualtat 2019”.

 

Així, les dones homenatjades en les categories individuals seran reconegudes pel seu treball “no remunerat” i en nombroses ocasions poc valorat que comporta la gestió de l'àmbit domèstic i familiar (neteja, alimentació, cures, etcètera.), una labor fonamental però invisibilitzada que l’Ajuntament vol posar en valor, així com dones que han destacat en qualsevol àmbit, social, polític, cultural o esportiu, o han posat en marxa una nova empresa fomentant així l'apoderament econòmic i la creació d'ocupació.

 

A més, en aquesta nova edició es concedirà el reconeixement honorífic a la trajectòria d'alguna personalitat, associació, entitat o centre educatiu que tinga entre els seus objectius promoure la Igualtat d'oportunitats i la prevenció i intervenció contra la violència de gènere, una gala d'homenatge amb la qual l’Ajuntament d’Alfafar pretén visibilitzar i reconèixer públicament totes aquelles personalitats i entitats del municipi que són un exemple de la lluita per la igualtat de gènere i per l'erradicació de la violència masclista. 

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 18 Febrer 2019 11:01

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.