Arranquen les Jornades de Portes Obertes dels centres educatius d'Alfafar

Dijous, 21 Febrer 2019 10:27 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 155 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria d'Educació, inicia un any més la promoció i foment de l'escolarització en el municipi amb la posada en marxa de les Jornades de Portes Obertes de tots els centres educatius de la localitat. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament pretén acompanyar a les famílies en un moment important i decisiu com és l'elecció del centre educatiu de les i els xiquets.

 

Així, les Jornades de Portes Obertes permeten un contacte directe de les famílies amb els diferents centres i conèixer de primera mà els seus projectes educatius, instal·lacions, serveis i professionals per a poder prendre una decisió d'escolarització amb totes les garanties.

 

Dimecres que ve a partir de les 17.30 h. la Escola Infantil El Samaruc iniciarà unes Jornades que s'estendran fins al mes de maig i inclouran a tota l'oferta educativa d'Alfafar: els centres EPEI Rabisancho, CEIP La Fila, CEIP Orba i IES 25 d’Abril, les escoles infantils de Primer Cicle (0-3 anys) Remedios Montaner, Porta Sud Ninos, El Samaruc i Nuvolet, i els col·legis Vamar, María Inmaculada i Guia.

 

En els pròxims dies, l’Ajuntament d’Alfafar durà a terme el repartiment del calendari previst de les jornades, una carta informativa i un pla amb la ubicació dels centres que se sumarà a la difusió de la iniciativa en tots els canals de comunicació del consistori per a acostar a la ciutadania interessada l'àmplia oferta d'escoles de qualitat amb la qual compta el nostre municipi.

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dijous, 21 Febrer 2019 10:34