Ucin Alfafar: "Ens presentem per a treballar, exclusivament, pel municipi, sense condicionants de marques o sigles’

Dimarts, 14 Mai 2019 14:49 Escrit per  Ucin Alfafar Publicat en Alfafar-VAL Vist 125 vegades

El cap de setmana passat s'ha presentat en el Poliesportiu d'Alfafar la candidatura de UCIN Alfafar, Unió de Ciutadans Independents, que encapçala Toni Milla i que ha aconseguit conformar una llista amb cares conegudes d'Alfafar l'objectiu comú de les quals és treballar per i per al seu municipi.

 

Toni Milla, candidat a l'alcaldia d'Alfafar per aquesta formació destacava que: ‘som un partit inusual amb una única i exclusiva vocació municipalista. Fa quatre anys iniciem una marxa que no volíem deixar a mig fer i per això ens presentem de nou, sota unes sigles independents que no ens condicionaran en la nostra labor municipalista’.

 

En la presentació de la candidatura de UCIN Alfafar, Toni Milla assenyalava que el seu objectiu és treballar per a aconseguir una administració local útil, pròxima, àgil, posant l'accent principalment en les àrees que preocupen els seus veïns i per a les quals es troba especialment preparat, com són les de comerç i ocupació. Sense oblidar altres matèries com a serveis, neteja i transport en les quals Alfafar ha de continuar invertint.

 

La candidatura de UCIN Alfafar es presenta sota el lema: Alfafar Amb tu, aprofitant aqueixa relació de col·laboració que s'inicia amb una organització, també independent, com és Amb tu Som Democràcia, de cara a les Eleccions Europees, que se celebren en la mateixa data que aquests comicis municipals.

 

Per aquest motiu José Enrique Aguar, president nacional d'Amb tu Som Democràcia, estiguera present en a l'acte de presentació de la candidatura de Toni Milla i recordara la importància de votar en clau municipal a les persones per damunt de les sigles: ‘ja que són les que ens acompanyaran o ens rebran a les portes de l'ajuntament durant els pròxims quatre anys’.

 

En el tram final de la presentació, Toni Milla va anar cridant a la resta de membres de UCIN Alfafar. Una candidatura heterogènia i paritària, amb perfils joves i veïns i veïnes bolcats, en definitiva, amb el seu municipi. 

 

A partir d'aquest moment, UCIN Alfafar té previst realitzar una campanya de proximitat per a anar coneixent de primera mà les necessitats de tots i cadascun dels veïns d'Alfafar, ja que la nostra missió, segons apuntava Toni Milla és: ‘intentar donar solucions a les necessitats dels nostres veïns i governar amb la mirada posada en la resta d'administracions, ja siguen conselleries, diputació o fins i tot de cara a Europa, per a no perdre ni una sola oportunitat de programes d'ajudes o subvencions que puguen beneficiar la vida dels nostres ciutadans a Alfafar’. 

 

 

Informa Nou Horta. Ucin Alfafar

Modificat el Dimarts, 14 Mai 2019 15:37

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.