Alfafar tanca 2018 amb una mitjana de pagament a proveïdors inferior a 7 dies

Dimecres, 15 Mai 2019 10:16 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 127 vegades

L’Ajuntament d’Alfafar ha fet públic l’informe de morositat i el del Període Mitjà de pagament a Proveïdors (PMP) corresponent al quart trimestre del 2018 en el qual ha tancat amb una mitjana de pagament de 6,76 dies. Es tracta d’un període molt inferior a la mitjana de 59,3 dies que han registrat en el mateix període la resta d’Administracions Públiques.

 

Durant l’últim trimestre del passat any, es van abonar un total de 1.727 factures per un import de 2.603.669 euros de les quals el 67% es va pagar dins del termini legal. En aqueix sentit, l’Ajuntament ha contret un compromís amb els seus proveïdors millorant els temps de pagament amb l’objectiu que mantinguen la seua voluntat de continuar amb el vincle laboral amb el consistori. 

 

Al mateix temps, amb aquesta mitjana de pagament a proveïdors Alfafar afavoreix l’estalvi de la despesa pública, perquè amb aquesta mitjana de pagament a proveïdors no és necessari abonar possibles interessos de demora en els quals solen incórrer altres administracions per retardar-se en els pagaments de les factures. 

 

Respecte a la resta d’obligacions de pagament del consistori com a despeses de personal, financers i subvencions, durant l’últim trimestre de 2018 es van abonar puntualment les factures complint amb els terminis fixats per a això.

 

D’altra banda, en aquest període, l’Ajuntament no va tenir contractada cap pòlissa de crèdit, podent fer front així al pagament de les seues obligacions amb recursos propis.

 

Quant a les previsions per al primer trimestre de 2019, per a poder fer front al pagament de les obligacions municipals, es preveu que serà necessari contractar una operació de crèdit a curt termini, per import d’1.500.000 euros, amb venciment el 15 de maig, després del cobrament dels rebuts domiciliats d’IBI.

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.