Alfafar aprova el projecte de repavimentació de vies urbanes i d’un solar públic per a aparcament

Divendres, 14 Juny 2019 11:08 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 53 vegades

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea d’Urbanisme, ha aprovat dos projectes relatius a la repavimentació de diferents vies urbanes del municipi i a l’adequació d’un solar públic en Camí Cementeri per al seu ús exclusiu com a aparcament municipal. 

 

Amb totes dues actuacions, que seran subvencionades per les Ajudes per a Inversions Financerament Sostenibles (IFS) que convoca la Diputació de València, l’Ajuntament continua treballat per la millora de les condicions generals del municipi, així com per dotar amb més places públiques d’aparcament als veïns i veïnes.

 

Amb un pressupost total de 84.938, 73 euros, el projecte de repavimentació i millora de les vies urbanes contempla accions als carrers Joanot Martorell, 8 de març, Julio Colomer, Juan Puertes i València del municipi.

 

Per part seua, la pavimentació i adequació de la zona pública en Camí Cementeri s/n en un aparcament municipal tindrà un cost de 60.000 euros. Aquesta acció posarà a la disposició de les i els veïns l’actual aparcament municipal, situat en l’avinguda Blasco Ibañez, amb 22 places d’aparcament. 

 

Tots dos projectes, que ja han sigut aprovats després de l’informe favorable dels tècnics, se sumen a futures actuacions que executarà l’Ajuntament d’Alfafar de rehabilitació, urbanització i accessibilitat de les vies per a la millora de les infraestructures d’ús general. 

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 14 Juny 2019 11:09

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.