L’aparadorisme creatiu protagonitza l’última formació per a comerciants

Divendres, 14 Juny 2019 11:15 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 69 vegades

Més de 20 comerciants, persones autònomes i emprenedores d’Alfafar i municipis veïns s’han donat cita en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alfafar per a participar en el nou taller sobre aparadorisme creatiu del cicle de formacions enfocades a comerciants i persones autònomes organitzades per l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de València.

 

Aprendre les regles per a crear l’aparador perfecte ha sigut l’objectiu del taller “Aparadorisme creatiu: Storytelling aplicat a l’aparador”, dirigit per un escaparatista professional, que ha aprofundit en la necessitat de planificar l’aparador comercial amb creativitat. 

 

A través de la recreació d’un aparador real, les persones assistents han pogut prendre nota de les principals estratègies per a la transmissió efectiva de la imatge corporativa, així com les noves teories per a la captació de l’atenció, com és el storytelling. 

 

En aquest sentit, l’especialista ha recalcat al llarg del taller que recrear temàtiques adequades al sector i al producte o servei és una de les claus per a aconseguir l’aparador que diferencia de la competència.

 

El taller sobre aparadorisme creatiu se suma a la primera formació sobre les claus perquè el client torne del passat mes de maig. El cicle de formació per a comerciants i persones autònomes fruit de la col·laboració entre l’Agència de Desenvolupament Local d’Alfafar i la Cambra de València continuarà durant el mes de setembre amb tres nous tallers sobre màrqueting, branding i atenció eficient a la clientela.

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 14 Juny 2019 11:18

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.