Alfafar adjudica les obres d'urbanització de diversos carrers del Barri Orba i Alfalares

Divendres, 14 Juny 2019 12:40 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 140 vegades

 

L'Ajuntament d'Alfafar, a través de la seva àrea d'Urbanisme, ha va adjudicar les obres d'urbanització i millora de diferents carrers dels barris Orba i Alfalares del municipi, continuant així amb el seu ferm compromís de fer d'Alfafar un espai més amable i accessible per a la ciutadania que millori les condicions generals dels espais i vies urbanes del municipi.

 

Amb un pressupost total de 63.442,68 euros, l'actuació recull la millora de l'asfaltat i pintura vial dels carrers Sogorb, Ciutat de Calataiud, Constitució, Creu Roja, Fermín Vilar, Joanot Martorell i 8 de març. A més, l'empresa adjudicatària inclou en la seva oferta millores en l'actuació valorades econòmicament en 32.611, 95 euros de cost zero per al consistori, així com l'ampliació fins a 48 mesos del termini de garantia de l'obra.

 

Les obres d'urbanització, que s'hauran d'executar en un màxim de 60 dies des del seu inici, s'inclouen en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) aprovat en ple per unanimitat de tots els grups. Aquest document recull un conjunt d'actuacions que tenen com a objectiu la implantació de formes de desplaçament més sostenibles en el municipi que alhora siguin compatibles amb el creixement econòmic i la protecció del medi ambient per incrementar la qualitat de vida de les i els veïns.

 

Les accions de millora als diferents carrers dels barris Orba i Alfalares se sumen a les diferents inversions de millora de les vies urbanes i dels espais públics que ha emprès l'Ajuntament en els últims mesos com les obres d'adequació d'accessibilitat de la av. Albufera, el carrer Sant Sebastià i la Plaça Vicente Blanch, la repavimentació de nombrosos carrers, les obres de millora del túnel de l'avda. Reis Catòlics o l'actuació de rehabilitació integral i museïtzació de la històrica Alqueria del Pi. 

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

 

Modificat el Divendres, 14 Juny 2019 12:42

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.