Finalitzen els programes EMCORP i EMCORD a Alfafar

Dimarts, 09 Juliol 2019 10:57 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 72 vegades

Els programes d'ús d'Iniciativa Social de la Conselleria EMCORP i EMCORD, als quals estava adherit l'Ajuntament d'Alfafar, han finalitzat. Durant desembre de 2018 i juny de 2019, onze treballadors i treballadores pertanyents als dos programes han exercit el seu treball en diferents àrees del consistori.

 

Tots dos programes estan destinats a la contractació a jornada completa durant almenys 6 mesos de persones desocupades majors de 30 anys i d'aturats de llarga duració per part de corporacions locals de la Comunitat Valenciana.

 

D'aquesta forma, l'ajuntament ha emprat mitjançant el programa EMCORP, amb una subvenció obtinguda de 65.114,06 €, a cinc treballadors/as per a llocs administratius en les àrees de AEDL, Educació, Cultura i Estadística i a un treballador informàtic, tots amb una edat superior als 30 anys.

 

Per part seua, a través del programa EMCORD, dirigit a aturats de llarga duració i amb una subvenció de 55.817,3 €, s'han contractat a cinc treballadors més que han format part del personal de l'àrea de Manteniment de l'ajuntament.

 

Aquestes subvencions han sigut convocades pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA) segons l'ordre reguladora de les mateixes de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

 

L'adhesió als programes d'ocupació EMCORP i EMCORD és un altre exemple de l'esforç i el compromís de l'ajuntament d'Alfafar per fomentar i potenciar l'ocupabilitat de la població activa del municipi, especialment en aquells treballadors de llarga duració, un sector vulnerable que presenta majors dificultats per a reincorporar-se al mercat laboral. Una iniciativa que se suma a unes altres que ha dut a terme el consistori en els últims anys com els programes de formació com la Dipu Et Beca o d'ocupació EMPUJU i EMPUJU per a la contractació de joves titulats desocupats. 

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

 

 

 

 

Modificat el Dimarts, 09 Juliol 2019 10:59

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.