Alfafar reobri el trànsit al carrer Sant Sebastià, la plaça Vicente Blanch i l'avinguda Blasco Ibáñez

Dilluns, 15 Juliol 2019 13:03 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 138 vegades

L'Ajuntament d'Alfafar reobri la circulació de vehicles al carrer Sant Sebastià, la plaça Vicente Blanch i l'avinguda Blasco Ibáñez del municipi després de finalitzar el projecte de les obres de millora, accessibilitat i adequació de la via pública que, a més d'en aquesta zona, incloïa accions en l'avinguda Albufera, que es va obrir al trànsit el mes de maig passat.

 

Amb aquesta reobertura del trànsit finalitza una actuació de l'àrea d'Urbanisme de l’Ajuntament que ha consistit en la repavimentació de la calçada, la substitució de les voreres i instal·lacions per unes noves, la millora de la xarxa d'aigües fluvials per a evitar inundacions o la millora del mobiliari urbà i de la senyalització de les marques viàries en la calçada (aparcament, passos de vianants, fletxes de direcció, etc.), entre altres accions. 

 

D'aquesta forma, l'Ajuntament d'Alfafar ha donat resposta a diferents demandes i reclamacions veïnals com la falta d'espai en la vorera del carrer Sant Sebastià que complicava fins ara el trànsit per als vianants de majors, carrets de bebè o persones amb diversitat funcional. 

 

Amb un pressupost de 437.058,04 €, les obres d'accessibilitat, millora i adequació de l'avinguda de l'Albufera, el carrer Sant Sebastià, la Plaça Vicente Blanch i l'avinguda Blasco Ibáñez se sumen a diferents actuacions que s'han dut a terme en els últims mesos amb l'objectiu de fer d'Alfafar un espai més amable i accessible per a la ciutadania, així com més segur per al trànsit per als vianants.

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 15 Juliol 2019 13:04

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.