Alfafar renova el conveni amb el Servei gratuït d'Assistència Jurídica Hipotecària en matèria de desnonaments

Dimecres, 21 Agost 2019 13:20 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 189 vegades

L'Ajuntament d'Alfafar ha renovat el conveni que manté amb la cooperativa d'advocats El Rogle a través del qual s'ofereix el Servei Municipal d'Assistència Jurídica Hipotecària en matèria de desnonaments.

 

Aquest servei gratuït d'assessorament legal ha atès des de la seva creació més de dos-cents casos de famílies del municipi i ha resolt en multitud d'ocasions favorablement per als i les afectats per desnonament a Alfafar.

 

En aquest sentit, en aquests anys el Servei Jurídic gratuït ha dut a terme paralitzacions de desnonaments, acords de dacions en pagament o de lloguers socials, revisió de clàusules sòl o mediacions amb entitats bancàries.

 

Amb la seva posada en marxa el 2012, l'Ajuntament es convertia llavors en una institució pionera a oferir aquest tipus de serveis a disposició dels veïns i veïnes més vulnerables del municipi.

 

L'Ajuntament d'Alfafar continua així amb el seu compromís per garantir una assistència legal gratuïta en matèria hipotecària a aquelles famílies més vulnerables del municipi. 

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dijous, 22 Agost 2019 09:37

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.