Alfafar signa l'inici de les obres de millora de l'accessibilitat en el municipi

Dimecres, 21 Agost 2019 13:30 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 200 vegades

L'Ajuntament d'Alfafar ha signat el contracte d'inici d'obres de millora de l'accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques en el sòl urbà en diferents 15 zones del municipi. El projecte, que es troba emmarcat en el programa d'execució marcat pel Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) d'Alfafar, compta amb un pressupost total de 377.925,43 €.

 

Les àrees en què se centraran aquestes millores, i en què es treballarà en diferents fases, són: l'avinguda Blasco Ibáñez, l'avinguda Gómez Ferrer, carrer Verge i carrer Furs, el carrer juliol Colomer, l'avinguda Albufera, el carrer Isaac Peral, el carrer Edgar Neville, carrer del Palau i carrer Comte Ronrée, el carrer del Sol i el carrer Sénia, el carrer Sant Antoni, el carrer 9 d'Octubre, el carrer Tauleta i carrer José María Morales, el carrer Alacant, el carrer Cid Campeador i carrer Salvador Giner, el carrer Veleta i el carrer Doctor Ferran i l'avinguda Torrent i el carrer Joanot Martorell.

 

Aquestes accions de millora de l'accessibilitat del municipi se sumen a les diferents inversions de millora de les vies urbanes i dels espais públics que ha emprès l'Ajuntament en els últims mesos com les obres d'adequació d'accessibilitat de l'avda. Albufera, el carrer Sant Sebastià i la Plaça Vicente Blanch, la repavimentació de nombrosos carrers, les obres de millora del túnel de l'avda. Reis Catòlics o l'actuació de rehabilitació integral i museïtzació de la històrica Alqueria del Pi. 

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

 

Modificat el Dijous, 22 Agost 2019 09:37

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.