Alfafar celebra una jornada d'educació inclusiva per a docents

Dilluns, 09 Setembre 2019 09:44 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 91 vegades

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria d'Educació, ha celebrat una jornada sobre educació inclusiva dirigida a docents d'Infantil, Primària i Secundària i a professionals de gabinets psicopedagògics municipals.

 

La jornada, que ha sigut inaugurada per la tinent d'alcalde Empar Martín i la regidora d'Educació Raquel Vidal, ha sigut organitzada per l’Ajuntament en col·laboració amb el Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat (CEFIRE), pertanyent a la Conselleria d'Educació.

 

Més d'un centenar de professors, professores i professionals de gabinets psicopedagògics han assistit a aquesta formació que cerca acostar aquest tipus d'educació als i les professionals amb l'objectiu que se senten més familiaritzats amb ella per a poder així aplicar-la durant el curs escolar en les seues classes.

 

Els assessors de CEFIRE en educació inclusiva Ana Angulo i Cristóbal del Camp han sigut els encarregats de realitzar aquesta formació des de la qual s'han afermat conceptes, realitats i claus per a aplicar la inclusió a les aules des del professorat. De la mateixa manera, els i les docents han pogut reflexionar sobre com atendre les necessitats d'aprenentatge dels alumnes i alumnes posant l'accent en aquells que són més vulnerables.

 

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament mostra el seu compromís per continuar avançant perquè la inclusió siga una realitat a les aules i puga fer-se extensiva, d'aquesta forma, a tota la societat.  

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 09 Setembre 2019 09:48

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.