Finalitzen les obres de reasfaltament i millora de diferents carrers del Barri Orba i Alfalares d'Alfafar

Divendres, 27 Setembre 2019 10:24 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 96 vegades

L'Ajuntament d'Alfafar, a través de la seua àrea d'Urbanisme, ha finalitzat les obres d'urbanització i millora de diferents vies dels barris Orba i Alfalares del municipi, una inversió amb la qual el consistori continua treballant en el seu compromís de convertir Alfafar en un municipi més amable, modern i segur per a la ciutadania que millore les condicions generals dels espais i vies urbanes.

 

L'actuació, que comptava amb un pressupost total de 63.442,68 euros i estava arreplegada en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) aprovat en ple per unanimitat de tots els grups, ha millorat l'asfaltat i la pintura viària dels carrers Sogorb, Ciutat de Calataiud, Constitució, Creu Roja, Fermín Vilar, Joanot Martorell i 8 de març.

 

Per part seua, l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha visitat aquest matí algunes dels carrers que inclouen aquestes millores i ha destacat que “amb aquest tipus d'accions cerquem fomentar les formes de desplaçament sostenibles i la protecció del medi ambient. A més, continuem treballant en el nostre compromís de fer d'Alfafar un municipi més amable”.

 

Les accions en els diferents carrers dels barris Orba i Alfalares se sumen a les diferents inversions de millora de les vies urbanes i dels espais públics que ha emprès l’**Ajuntament en els últims mesos com les obres d'adequació d'accessibilitat de l'av. Albufera, el carrer Sant Sebastià i la Plaça Vicente Blanch, la repavimentació de nombrosos carrers, el conveni signat amb l'ajuntament de Benetússer per a dur a terme conjuntament les obres de millora del túnel de l'av. Reyes Católicos o l'actuació de rehabilitació integral i musealització de la històrica Alqueria del Pi.

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 27 Setembre 2019 10:28

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.