Alfafar celebra les seues Jornades d'Envelliment Actiu 2019

Divendres, 27 Setembre 2019 13:49 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 270 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

 

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea de Majors, ha organitzat les Jornades d'Envelliment Actiu per als pròxims dies 1, 2 i 3 d'octubre amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors, que es commemora l'1 d'octubre. En aqueix sentit, durant aqueixos dies, les i els majors de la localitat podran gaudir d'un variat programa d'activitats.

 

El dimarts 1 d'octubre s'iniciarà la programació amb la presentació dels tallers “Més vida als anys” a les 18h. al parc Sanchís Guarner, a la qual li seguirà un berenar. Aquesta acció cerca donar a conèixer els tallers per a un envelliment actiu que programa la regidoria de majors al llarg de tot l'any. Seguidament, el dimarts, es durà a terme l'eixida “Mou-et” al Celler Arráez a partir de les 9h. Per a concloure, el dijous 3 d'octubre tindrà lloc la Ruta de la Salut de 17h a 20h des de Sanchis Guarner que acabarà amb un berenar saludable. 

 

Totes les activitats d'aqueixos dies s'emmarquen en els compromisos de l’Ajuntament de prevenció i promoció de la salut com un dels municipis adherit a la Xarxa de Ciutats Saludables i a XarxaSalut (Municipis per la Salut de la Comunitat Valenciana).

 

Aquesta iniciativa que se suma a les diferents actuacions que duu a terme l’Ajuntament d’Alfafar a través de la seua regidoria de Majors per a potenciar l'envelliment actiu i posar a la disposició de la població més major activitats que li permeten mantenir i continuar desenvolupant les seues capacitats físiques, intel·lectuals i socials. 

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 27 Setembre 2019 13:55