Alfafar tanca el segon trimestre de 2019 amb una mitjana de pagament a proveïdors de 11 dies

Dilluns, 07 Octubre 2019 15:04 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 145 vegades

L'Ajuntament d'Alfafar ha fet públic el Període Mitjà de Pagament a Proveïdors (PMP) corresponent al segon trimestre de 2019 en el que ha cerrado con una media de pago de 11,84 dies. Es tracta d'un període molt inferior a la mitjana que es registra en altres administracions públiques. Així, el pagament a proveïdors a Alfafar es realitza en 19 dies menys que els pagaments de l'administració central, en 25 menys que l'autonòmica i en 47 menys que la mitjana de les administracions locals.

 

La mitjana de pagament se situa en 9 dies menys respecte al primer trimestre del 2019. En ese sentido, l'Ajuntament ha contret un compromís amb els seus proveïdors millorant els temps de pagament amb l'objectiu que mantinguin la seva voluntat de continuar amb el vincle laboral amb el consistori,,es,amb aquesta mitjana de pagament a proveïdors Alfafar afavoreix l'estalvi de la despesa pública,,es,doncs amb aquesta mitjana de pagament a proveïdors no cal abonar possibles interessos de demora en els que solen incórrer altres administracions per retardar-se en els pagaments de les factures,,es.

 

Alhora, amb aquesta mitjana de pagament a proveïdors, Alfafar afavoreix l'estalvi de la despesa pública, doncs amb aquesta ràtio no cal abonar possibles interessos de demora en els que solen incórrer altres administracions per retardar-se en els pagaments de les factures.

 

Per la seva banda, el regidor d'Hisenda, Eduardo Grau, destaca la importància que suposa per al consistori estar al corrent dels pagaments a proveïdors: "Generalment treballem amb pimes que darrere tenen un o diversos autònoms i les seves famílies, de manera que tenir aquest període de pagament tan baix vol dir que aquestes famílies no han de realitzar sobreesforços econòmics i humans per haver de fer front a les seves obligacions financeres i administratives, al mateix temps que assegura una millora en el preu i en la confiança entre l'administració i el proveïdor ".

 

Pel que fa a les previsions per a la resta de l'any, l'Ajuntament preveu disposar de saldo suficient, mitjançant l'ús dels seus propis recursos, para poder hacer frente al pago de las obligaciones municipales.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 07 Octubre 2019 15:08

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.