Alfafar ensenya a les i els comerciants les claus per a la venda online

Dimarts, 29 Octubre 2019 10:34 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 189 vegades

La venda en Internet ha estat el tema protagonista de l'última formació per a comerciants "Les 15 claus per a vendre en Internet", un taller emmarcat en el programa formatiu organitzat entre l'Agència de Desenvolupament d'Alfafar (ADL) i la Cambra de Comerç de València.

 

La jornada ha comptat amb la presència de Vicente Lluch, consultor i docent de Màrqueting digital i comercialització, qui ha insistit en la necessitat d'analitzar i planificar com a pas previ a la venda en Internet.

 

En aquest sentit, la formació ha aconseguit establir un mètode de treball que obliga les i els comerciants a reconéixer les seues necessitats i ajudar-se de la multitud de plataformes existents en la xarxa per a ampliar el seu marge de vendes, triant la que millor s'adapte al seu model de negoci, especialment, al de comerç de proximitat.

 

A més, Lluch també ha posat en coneixement de les persones assistents els serveis gratuïts oferts per Cambra de Comerç de València, com són el diagnòstic de punt de venda o el coaching digital.

 

L'última jornada formativa tindrà lloc el pròxim 11 de novembre i estarà dedicada a l'empaquetament nadalenc. D'aquesta forma, l'ADL culminarà el calendari formatiu per a comerciants de 2019, amb l'objectiu que els comerciants afronten la campanya de Nadal amb nous coneixements i tècniques per a la gestió comercial eficient.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 29 Octubre 2019 10:35

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.