Alfafar porta a terme millores a la via i els espais públics

Dijous, 31 Octubre 2019 14:27 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 272 vegades

L’ Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea de Manteniment, està treballant en diferents millores de la via i espais públics d’Alfafar. En aqueix sentit, durant les últimes setmanes s’ha dut a terme tasques com la reparació de les porteries en les pistes de futbito del municipi o la neteja a pressió dels contenidors per a evitar males olors.

 

A més, quant al manteniment de parcs i jardins, s’ha iniciat la campanya de poda d’arbres en el Barri Orba que s’havia retardat a causa de les pluges de les últimes setmanes, s’ha reparat el cautxú del sòl del parc de la plaça Sequer de Nelot i s’ha aplanat el sòl al parc de la plaça Miguel Hernández.

 

A través d’aquesta mena d’actuacions, l’ Ajuntament continua treballant per complir amb el seu compromís perquè Alfafar siga un municipi amb un entorn urbà més accessible, amable amb la ciutadania i assegurança per al trànsit per als vianants.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dijous, 31 Octubre 2019 14:29

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.