Alfafar se suma al Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra la Mujer

Dimarts, 19 Novembre 2019 10:26 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 190 vegades

L'Ajuntament d'Alfafar, a través de l’Espai d’Igualtat, inicià ahir, el programa d'activitats emmarcades en el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona que es commemora el 25 de novembre. Les i els veïns d'Alfafar podran participar en un variat programa dirigit a tots els públics amb el qual es busca sensibilitzar la població de la corresponsabilitat en l'eliminació de la violència de gènere. Això emmarcat en la política ferma que L | Alfafar ha seguit durant els últims anys per eradicar conductes masclistes i arribar a una igualtat efectiva en tots els àmbits.

 

Entre les diverses accions que es realitzaran al llarg d'aquestes setmanes, l’Espai d’Igualtat organizará talleres de teatro, actes com l'adhesió a la iniciativa Biblioteques en Igualtat, conferències sobre dona i feminisme o exposicions i visualitzacions de vídeos relacionats amb la violència de gènere. Un dels plats forts serà la marxa "Pobles contra la Violència de Gènere", impulsada per Alfafar i realitzada al costat dels municipis de Massanassa i Benetússer diumenge que ve 24 de novembre.

 

Dilluns 25 de novembre a les 11.30h tindrà lloc l'acte institucional a la plaça de l'Ajuntament que inclourà la performance "Passos contra la Violència de Gènere" i, a les 18.30h, es organitzarà un punt de trobada per a acudir a la manifestació de l'25N a València.

 

Igualment, durant aquests dies s'han previst diferents accions enfocades en els joves, así, es realitzaran performances, contacontes i tallers de prevenció de violència de gènere i educació afectiu-sexual en diferents centres educatius d'Alfafar.

 

D'aquesta manera, l’Espai d’Igualtat ofrece a la ciudadanía la posibilidad de participar en un variado programa con el que pretende sensibilizar de la corresponsabilidad en la eliminación de la violencia de género y visibilizar sus actuaciones a lo largo del año. Actuaciones como los talleres anuales para implicar a las mujeres en la esfera social y cultural de Alfafar o el servicio de atención jurídica e integral a disposición de las mujeres que sufren o han sufrido violencia de género, seguint la política ferma L | Alfafar per eradicar conductes masclistes i assolir una igualtat efectiva en tots els àmbits.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 19 Novembre 2019 10:28

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.