Alfafar presenta la iniciativa “Alfafar Camina”

Dimecres, 20 Novembre 2019 15:45 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 228 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alfafar, a través de la regidoria de Sanitat, ha presentat aquest matí a la sala Sanchis Guarner del municipi el projecte “Alfafar Camina”, una iniciativa inclosa en el programa “Horta Camina” i orientada a promoure la pràctica de l’activitat física entre les i els veïns mitjançant el disseny de rutes saludables i segures que faciliten passejos guiats. Així, la iniciativa inclou l’organització de caminades grupals de manera setmanal.

 

A través d’aquest projecte, l’Ajuntament cerca una promoció de la salut alhora que previndre múltiples patologies, millorar la salut en diverses malalties cròniques com a diabetis o hipertensió i incrementar el benestar general i emocional dels veïns i veïnes, objectius recollits en l’IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana.

 

El projecte compta amb l’aprovació de la taula intersectorial de salut de la iniciativa Xarxa Salut,,ca,a la qual està adherida Alfafar,,ca,i per a dur-lo a terme es preveu la participació de les persones implicades en aquesta taula desenvolupant-lo així de forma conjunta,,ca,Així mateix compta amb el suport de la gerència del Departament de Salut Doctor Peset i els centres d’atenció primària d’Alfafar,,ca,Com a criteri d’avaluació,,ca, a la qual està adherida Alfafar, i per a dur-lo a terme es preveu la participació de les persones implicades en aquesta taula desenvolupant-lo així de manera conjunta. Així mateix compta amb el suport de la gerència del Departament de Salut Doctor Peset i els centres d’atenció primària d’Alfafar.

 

Amb la presentació de “Alfafar Camina”, Alfafar continua liderant l’estratègia de salut a la comarca al mateix temps que compleix amb un dels compromisos de qualitat de la Carta de Serveis 2019 de l’Ajuntament d’Alfafar.

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimecres, 20 Novembre 2019 15:48