La biblioteca municipal d'Alfafar reprén la seua campanya d'animació lectora

Dimarts, 03 Desembre 2019 12:47 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 188 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Biblioteques, ha représ les activitats de la seua campanya d'animació lectora. La iniciativa, que es trobava parada a causa de les obres de rehabilitació de la Biblioteca Municipal, cerca fomentar la lectura entre les i els més joves d'Alfafar a través d'activitats adaptades a la seua edat.

 

Durant el curs escolar 2019/2020, el Servei Municipal de Biblioteques ha comptat per a este projecte amb la col·laboració dels col·legis del municipi. Així, l'alumnat des de primer d'Educació Infantil a sisé de Primària, participaran durant este curs en esta iniciativa que té lloc en els dos centres de lectura d'Alfafar.

 

Esta Campanya d'Animació Lectora té com a objectiu fomentar l'hàbit a la lectura, mostrar tots els serveis que oferix la biblioteca i convertir a l'alumnat que participa en les activitats en usuaris i usuàries avançats que sàpien desembolicar-se amb soltesa en qualsevol biblioteca.

 

Totes les activitats d'esta campanya es realitzen en els locals de la Biblioteca Pública Municipal d'Alfafar (Biblioteca Central del Barri antic i Agència de Lectura del Barri Orba), en horari escolar, de 9:15h a 10:30h, i sense interferir el funcionament habitual del servei de biblioteca.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 03 Desembre 2019 12:52