Alfafar posa en marxa la iniciativa solidària “Nadals Entranyables”

Divendres, 13 Desembre 2019 11:47 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 245 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Benestar Social i en coordinació amb la Direcció General de Persones Majors de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, organitza el programa “Nadals Entranyables”. Aquesta iniciativa, que és troba emmarcada en els programes d’Autonomia i d’Envelliment Actiu del consistori, ofereix una alternativa a persones majors que estiguen sols per a passar el Nadal en companyia.

 

Així, el programa va dirigit als persones majors que puguen realitzar per si sols els activitats bàsiques de la vida diària, que visquen sols, no tinguen família o presenten conflicte greu i tinguen dificultats de socialització, és a dir de connexió amb altres grups d’iguals o associacions.

 

En aqueix sentit, “Nadals Entranyables” inclou una estada de 5 dies (4 nits), del 23 al 27 de desembre de 2019, en un hotel situat en un municipi de la costa en cadascuna dels tres províncies de la Comunitat Valenciana (Alacant, Castelló i València) en règim de pensió completa. Inclou a més transport d’anada i volta fins a l’establiment hoteler dónes de l’estació d’autobusos de València i sopar especial de Nochebuena i menjar especial de Nadal. En el cas d’Alfafar, seran 12 persones els que gaudisquen enguany de la iniciativa.

 

“Nadals Entranyables” a prop donar resposta a una competència d’intervenció social municipal com és l’aïllament i la soledat d’algunes persones majors, però també és una bona eina de detecció i atenció a aquesta mena de persones amb diagnòstic greu d’aïllament.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 13 Desembre 2019 11:48