Alfafar duu a terme diferents millores en la via pública

Dimecres, 22 Gener 2020 12:33 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 105 vegades

L'Ajuntament d'Alfafar, a través de la seua regidoria de Manteniment, ha dut a terme nombroses accions de millora de la via pública en tot el municipi.

 

Entre elles, destaca la reparació dels escocells dels arbres, el repàs de la pintura de diferents passos de vianants, la reparació de voreres i d'asfalt, la col·locació d'obstacles perquè els vehicles no envaïsquen les voreres, el canvi del tobogan del parc de la plaça Sequer de Nelot o la reparació de les instal·lacions del Jaume I després de patir actes vandàlics.

 

Es tracta d'actuacions que l'ajuntament ha dut a terme durant les últimes setmanes amb l'objectiu de mantenir en perfectes condicions la via pública.

 

En aqueix sentit, aquests últims dies protagonitzats pel temporal de pluja i veient, la brigada de manteniment de l'ajuntament també ha realitzat nombroses reparacions de desperfectes ocasionats per les inclemències meteorològiques. Entre elles la senyalització de túnels, o la retirada d'arbres, tanques, carpes o altres elements caiguts.

 

A través d'aquest tipus d'actuacions, l'ajuntament continua treballant per complir amb el seu compromís perquè Alfafar siga un municipi amb un entorn urbà més accessible, amable amb la ciutadania i assegurança per al trànsit per als vianants.

 

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimecres, 22 Gener 2020 12:36

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.