Alfafar realitza una consulta ciutadana per a dur a terme una inversió sostenible

Divendres, 24 Gener 2020 12:10 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 243 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Participació Ciutadana, està duent a terme una consulta ciutadana per a conéixer si els veïns i veïnes de la localitat estan d'acord o no a incórrer en una inversió sostenible.

 

Així, s'està realitzant una campanya explicativa on es dona a conéixer en què consisteix aquesta inversió, quins projectes es duran a terme gràcies a ella i els avantatges que porta amb si.

 

La proposta de realitzar en aquest moment la inversió radica en el fet que l’Ajuntament ja ha liquidat el deute i, per això, amb aquesta inversió continuarà pagant el mateix que els últims anys però amb la diferència que, ara, podrà escometre projectes que s'havien dilatat en el temps i que responen a necessitats reals de la ciutadania. Entre ells la residència de majors i centre de dia i respir, la rehabilitació de l'edifici Meral per a acollir a les associacions de la localitat, la construcció d'una passarel·la que connecte d'una manera directa el nucli urbà amb l'Albufera, la construcció d'un centre cultural polivalent o d'una escola d'adults.

 

Amb aquesta inversió sostenible sobre la qual es consulta als veïns i veïnes, l’Ajuntament vol mantindre la qualitat de vida dels últims anys a Alfafar sense necessitat d'apujar els impostos i continuar invertint en el progrés continu del municipi i els seus serveis.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 24 Gener 2020 12:12