Alfafar realitza una subhasta per a l'adjudicació de llocs en el mercat municipal

Divendres, 07 Febrer 2020 14:46 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 161 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Mercats, va a realitzar una subhasta per adjudicar quatre llocs de mercat municipal interior d'Alfafar que es troben lliures. d'ells, un està destinat a fruiteria i verduleria mentre que els altres tres restants no tenen assignat cap producte específic.

 

En ese sentido, el lloc de fruiteria i verduleria (P9) que consta de 17,30 metres quadrats té un preu de sortida de subhasta de 757,66 € a l'any. el P17, sense producte especificat i 8,70 metres quadrats té un preu de sortida de subhasta de 381,02 € a l'any. el P18, sense producte especificat i 8 metres quadrats té un preu de sortida de subhasta de 350,34 € a l'any. I finalment, el P19 + P20 sense producte especificat i 12,21 metres quadrats té un preu de sortida de subhasta de 534,74 € a l'any.

 

Les persones interessades a participar poden presentar les seves ofertes des d'avui, 7 de febrer, i fins al proper 17 de febrer, ambdós inclosos, en el Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament o del barrio Orba. Així, dimarts que ve 18 de febrer a les 10h es procedirà a la realització de la subhasta a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Alfafar.

 

L'adjudicació es realitzarà a l'oferta econòmica i professional (originalitat producte, serveis oferts, horari, ...) més avantatjosa. En el supòsit d'empat, tindrà prioritat en l'adjudicació l'oferta que s'hagués presentat amb anterioritat en el Registre d'Entrada.

 

A través d'aquesta subhasta, l'Ajuntament continua amb la seva aposta pel manteniment de el comerç tradicional i de proximitat que s'uneix a les diferents accions per revitalitzar-lo i dinamitzar-. Prova d'això són també activitats com el "Bibliomercat", que ofereix una selecció de llibres gratuïta per als usuaris de l'mercat, o el “Mercat en viu”, que consta d'actuacions musicals l'últim divendres de cada mes.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 07 Febrer 2020 14:47